A kezdetek , csak rakom rakom rakom a piskótát
kezdődik a faragás
csak faragok faragok....
és gyűlik a hulladék
még mindig faragok
és VÉGRE kész az első fázis
jöhet a borítás
egy kis csinosítás : )
kis festés és KÉÉÉSZ!!!
Mindennel együtt csak 1 hét és kész a torta.
Mindennel együtt csak 1 hét és kész a torta.
Gratulálok, nagyon szép lett a végeredmény! De hol tároltad menet közben és milyen alapanyagok voltak benne, hogy elállt egy hétig? :)
VálaszTörlésAz egy hét össz-vissz mindennel együtt számoltam( nem 24 órára pontosan), persze munka mellett, így a maradék időm nem sok volt a napból. Ez februárban készült, a nagy hóban - 15 fokban, tehát hideg volt, hűteni nem kellett.
Törlés1 nap: tervezgetés, lemértem minden létező fotelt amit találtam és bekalkuláltam az arányokat.
2 nap diós piskóta sütése ( 8x6 tojásos, a tyúkok lassan tojtak tojást:))
3 nap alapkrém főzés 5 l tejből,
4 nap krém összeállítása
5 nap töltés-faragás
6 nap borítás fehérrel+ díszítő elemek
7 festés
8 nap fényképezés
Kedves vagy, hogy feltetted a fázisfotókat, hátha valaki kedvet kap utánad csinálni.
VálaszTörlésMegvolt vele a munkád bőséggel, de gyönyörű lett a végeredmény!
Köszi szépen , én csak örülök, ha valaki kedvet kap elkészíteni, így neki már kicsit könnyebb lesz :)
TörlésGyönyörű!
VálaszTörlésköszi:)
TörlésNekem ott volt a tortád az ARANYÉRMESEK között.Gratulálok!
VálaszTörlésNagyon egyedi lett!Nem kis munka volt ezt összehozni.
Köszi a fázisfotókat!
Köszi az elismerést, de ez még csak az első versenytortám volt, így is örülök, hogy dobogós lettem:)
TörlésElállt a szavam!!!
VálaszTörlésGlória
:)))
Törlés